Last minute kerst en nieuw'tjes

Last minute kerst en nieuw'tjes

Zoals je al gemerkt hebt, heb ik de laatste dagen heel wat kerst en nieuw - ontwerpjes toegevoegd aan de webshop. Allemaal een beetje last minute zou je misschien denken. Maar ik ben nu eenmaal van het principe dat de kerstboom pas mag gezet worden eens de goed heilig man het land terug heeft verlaten. Ik denk dat het iets is wat er al van thuis in gebakken zat, al zal dat niet noodzakelijk uit dat principe zijn, maar misschien ook een beetje uit tijdsgebrek. December, examenmaand, en dus bij ons thuis niet altijd veel tijd over om een kerstboom te zetten.

Dus misschien is het in mijn eigen huishouden dus eigenlijk een traditie geworden. Los daarvan moet er hier eerst nog wat opgeruimt en gereorganiseerd worden voor onze bestelde kerstboom van Mooispot op zijn plaats kan gezet worden.

In 2020-coronatijden, merk ik dat heel veel mensen nood hebben aan wat extra gezelligheid. Velen nemen dus het risico om het bezoek van de goed heiligman te missen in ruil voor wat extra gezelligheid en warmte van de kerstboom. Begrijpelijk.

Wat er natuurlijk voor zorgt dat ik rijkelijk laat ben met mijn uitgewerkte kerstboomversieringen, en nieuwjaars-items. Voordeel is dat ze niet slecht worden met de tijd en perfect ook volgend jaar nog in een leuke kerstboom kunnen terecht komen. Dus dan probeer ik het toch maar. 

In onze kerstboom hangen traditionele (lees goedkope ==> 3 kleine kindjes in huis) kerstballen, een blinkende slinger en wat strikjes. Vorig jaar was ik met kerst en nieuw nog net in moederschapsrust van onze jongste dochter waardoor ik tijd had om wat kleine kabouter spulletjes te haken voor onze kerstboom. Deze worden binnenkort dus weer van zolder gehaald. Toch had ik nog wat meer zin in nieuwe kerstboom-pareltjes. 

Vandaar het kerstpakje, kerstbal en de ster. And last but not least: een nieuwe ster om op de top van de boom te zetten.

Daarnaast nog wat leuke kerst en nieuw wensen om aan onze voordeur en raam te hangen zodat we toch ook wat gezelligheid naar buiten brengen.

Hopelijk maken jullie het ook wat gezellig en kunnen we in 2021 toch weer op een ietwat normale manier het leven vieren.

Op een goed, beter, best 2021

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.